IB Resources FotoPage

By: dR ali IB Resources

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Mar-2007 07:15 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kenduri Puteri Bola : K. Lipis (17 Feb 07)

Khairi doh siap... kemas ikat keris tu..
Kawan pun nok interframe jugok...
Gembira Abang Long dah kawen...
View all 20 photos...
Alhamdulillah, entry hari ni pulok berkenaan kenduri kat rumoh Puteri Bola yg diadakan pada keesokkan harinya selepas ijab kabul...

Merioh weh kenduri dia... rombongan pihok lelaki pun lebih kurang 16 kereta...
Banyoklaa jugok gambor hok kawan tembok... sudi-sudilah menengok...





Lebih banyok gambor ada kat 2121studio.com


Quote:
Hmm... untuk makluman kawan tok reti ambik gambor wedding nih... tapi sebab puteri bola mintok tolong kawan cover wedding dia... maka kawan cubalaa apa hok kawan mampu...


Saturday, 24-Feb-2007 13:26 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Puteri Bola : Ijab Kabul : Kuala Lipis

Hmm... baru sampey ke Kerambit... dekat doh Lepih tu..
Abang doh sampey Kerambit.. Ayang don't worry...
Sampey kat Lepih... demeh sibuk nok memasok...
View all 29 photos...
Alhamdulillah pada hari Jumaat lepas (16/2/07) rodong TGC kawan teloh menamatkan zaman bujangnya....
nick dia kat TOKGAJAH.COM ialah Puteri Bola.... nama sebenor ialah Nur Aini binti Ahmad...
kecik molek orangnye weh... tapi manis...
dia berkahwin ngan pemuda pilihannyer dari Sg Karang, Kuantan...
Saudara Khairi... hensem orangnya... kirenye same padan weh....

Kawan nih pulok bukannyer reti sangat mengambik gambor kahwin mahwin nih...
gambor landscape pun tengoh belajor lagi... inikan pulok nok nembok gambor kahwen...
segan kawan weh... keknyer puteri bola nih kire otai laa jugok kat tokgajah.com...
ataih dasor rodong-rodong... kawan gagohkan jugok ke Lepih utk cover wedding dia nih...
Kalau gambor tok berape menjadi tu... kawan mintok maaf bebanyoklaa... nok gonerkan weh...

Jadi utk entry nih kawan up dulu gambor ijab kabul kat Masjid Kg Gua, Padang Tengku, Kuala Lipis...
majlis berlangsung dgn jayanye selepaih maghrib.... Khairi tu kire handeylaa jugok...
sekali lafaz ajer.... SOOOOOHHH..... org KL khabor "sah".... hehehe...
(kire handey laa tu... sebab bermuzakarah ngan kawan dari Kuantan sampeylaa ke Lepih nun)



Lebih banyok gambor ada kat 2121studio.com


Quote:
Hmm... doh kene tag laa pulok.. Ecah laa nih pandey-pandey tag kawan...

I was required to list down 6 weird things about myself. I don't know whether this is weird or not. Here goes...

1. Mudah utk tidur... pernah tidur berdiri semasa dalam bas (ni masa sekolah menengah dulu)
2. Tak suka makan kat kedai mamak... kalau member berkeras juga ajak ke kedai mamak... akan yakinkan member tu supaya makan dikedai lain...
3. Suka makan daging kambing yg ada bau hamis-hamis... kalau tak hamis tu bukanlaa makan daging kambing namanya... baik makan ajer gulai daging lembu...
4. Selalu bengang nengok game Pahang... tapi tetap pegi ke stadium.... training pun pegi jugok tengok...
5. Paling tok suka gi Giant Kuantan.... entohlaa kenapa... sejok bukok doh dekat 3 tahun di Kuantan... kawan baru pegi Giant tu rasanya 4 kali...
6. Lagi ser.... kawan tok suka pegi kenduri kawen... dari zaman bebudok lagi tok suka... kalau terpaksa sangat baru pergi.. tapi peliknya kalau ambik gambor orang kawen bulih pulok.... .

since i've been tagged, so to comply with the rule, i need to tag 6 other persons...and the LUCKY 6 are :

1- mercizwa
2- Gezzeg
3- suhaimi salleh
4- Syed Firdaus
5- Mierul
6- Ijat Liut Rawa


Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


Wednesday, 21-Feb-2007 02:46 Email | Share | | Bookmark
Liga Super Futsal TOKGAJAH.COM 2007

Alhamdulillah pada 18 Feb baru nih....
Tokgajah.com (laman web komuniti bolasepak Pahang) telah berjaya menganjurkan kejohanan futsal bersempena ulangtahun TGC hok ke 3....
kali nih kita buat tertutup utk ahli berdaftar TGC sahaja...
ada 6 team terlibat... semernyer guner nama pahlawan Pahang...



memang merioh futsal nih... dapat coverage dari pahangFM dan Kosmo...
terima kasih kpd PahangFM & Kosmo...

Cerita detail tentang kejohanan nih ada KAT SINI....

Team Dato Bahaman FC telah menggondol gelaran Juara Liga dan juga Juara Kejohanan...
memang beh team nih....



Hulk dari team Dato Bahaman FC juga berjaya menjadi penjaring terbanyak...
manakala rakan sepasukan Hulk... saudara Muhsin menjadi penjaga gol terbaik...
memang power team nih...

Kawan nok ucapkan tahniah kepada semer hok terlibat menjayakan kejohanan nih...
terutamanya kpd cikgu epit, heroes, sani996, mat ju, xcracker, deto jengka, ashamir dan ramai lagi...



Lebih banyok gambor ader KAT SINI....

Mintok maaf ler kalau gambor kurang molek...
maklumlaa kat Norlin tu... pencahayaan dia memang teruk... nok guanerkan weh...



Tuesday, 13-Feb-2007 05:53 Email | Share | | Bookmark
Le Tour De Langkawi : Stage 7 : Kuantan - Karak

LANDSCAPE | PEOPLE | FLORA & FAUNA | TRAINING ALBUM
____________________________________________________________________________

Alhamdulillah... minggu lepaih dapat jugok kawan menembok event nih...
walupun sekador menunggu kat Jalan Gambang ajer... dekat rumoh...
maser tu demeh tok berpecoh lagi... cumer ader 4 org racer hok jadi kumpulan leader kat depan....



Lebih banyok gambor ader di 2121studio.com
Sudi-sudilah ke sana weh...


____________________________________________________________________________
Alhamdulillah salah satu dari 4 gambor hok kawan submit ke Dreamstime.com teloh terpilih utk jualan....

Sila klik logo nih utk nengok gambor tu..


Thursday, 8-Feb-2007 12:21 Email | Share | | Bookmark
Dataran Lang, Kuah : Langkawi

Hari nih kawan sambung lagi entry mengenai trip kawan ke Langkawi...
kali ni kawan upkan gambor kat Dataran Lang pulok...
kat Dataran Lang nih ada macam-macam aktiviti... ada big screen hok tayang siaran TV3...
ada tempat kebudayaan...
ada tempat jual kraftangan dan dekat sebeloh jeti Kuah ajer...

sementara nunggu feri sampey..
kawan pergilaa menembok kat situ...



Ada banyok juger gambor hok kawan shoot kat situ...
untuk nengok gambor besor sila ke 2121studio.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net