IB Resources FotoPage

By: dR ali IB Resources

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Dec-2006 11:52 Email | Share | | Bookmark
Piala Sumbangsih 2006 @ Kangar

Sabtu baru nih rombongan tokgajah.com selamat sampai ke Perlis utk menyaksikan perlawanan pembukaan Liga Super Malaysia 2006/2007 bagi merebut Piala Sumbangsih..

Permainan berkesudahan dengan kemenangan kepada skuad Singa Utara..
Perlis 2 - 1 Pahang....

Walaupun kaloh kawan tetap seronok...
Keesokkannye kawan gi Langkawi ngan Cikgu Syafeeq.... memang beh...

OK... kawan up ser gambor kat sini...



Untuk nengok lebih banyok gambor sila KLIK KAT SINI...

Sudi-sudilah ke :
LANDSCAPE | PEOPLE | FLORA & FAUNA | TRAINING ALBUM
____________________________________________________________________________


Friday, 15-Dec-2006 12:20 Email | Share | | Bookmark
Sepagi di Tg Lumpur : Mencuci bot

Alhamdulillah, malam nih kawan akan pergi ke KL... esok ke Perlis... lusa sampai Isnin di Langkawi, insyallah....
Doakan kawan selamat dalam perjalanan pergi sampailah balik semula ke Kuantan...

OK utk entry nih kawan upkan gambor bebudok kerja mencuci bot utk dicat semula....
gambor nih kawan ambik dalam awal bulan Nov di Tanjung Lumpur...
maser tu kawan baru lepaih breakfast ngan Jasni...
lepaih breakfast ronda-ronda kat jeti dan lihat 2 orang budok nih bekerje...

kawan sekeping ajer... selebihnyer sila KLIK SINI...



Sunday, 10-Dec-2006 12:42 Email | Share | | Bookmark
Syoknya mandi parit

Sudi-sudilah ke :
LANDSCAPE | PEOPLE | FLORA & FAUNA | TRAINING ALBUM
____________________________________________________________________________
Mase balik kampung mertua kawan minggu lepaih...
beloh petang nyer kawan lepaihkan anok-anok kawan joint sepupu sepapat nyer mandi parit tepi bendang mok mertua kawan...
memang merioh weh... tu hok syoknyer jadi bebudok...

kawan pulok syok mengambik gambor...
kawan share sekeping nih ajer kat sini... ader banyok gambor bebudok mandi parit tu...
KLIK AJER KAT SINI.... kalau nok nengok....




OK.... gambor nih agok brownish sebab kawan preset whitebalance.... jadi nampok gothic dan klasik sikit...
orang khabor.. mengimbau memori zaman kiter bebudok dulu mandi parit telanjang bulat... hehehehehe

____________________________________________________________________________
Alhamdulillah salah satu dari 4 gambor hok kawan submit ke Dreamstime.com teloh terpilih utk jualan....

Sila klik logo nih utk nengok gambor tu..


Wednesday, 6-Dec-2006 13:22 Email | Share | | Bookmark
Sepetang di bendang...

Hmm... lamer jugok kawan tok update fotopage kawan ni yek...

Pada hari Ahad baru nih kawan balik ke kampung mertua kawan kat Merchong, Pekan...
kat kampung tu ader sawoh padi hok doh mula menghijau dgn anok padi hok baru naik...

Sebeloh petangnye kawan pergilah ke sawoh tu utk shoot aper-aper hok kawan rase menarik...

jadi ni adalah sebahagian dari aper hok kawan shoot....
Gambor pepatung nih payoh jugok nok shoot.. hehehe...



Untuk nengok gambor besor... macam beser arr... sile KLIK SINI...

Ni pulok gambor orang memancing kat sawoh padi tu.... dari jauh mereka datang hanye semate-mate nok memancing ikan "darat"... dari Melaka tu...



Ni pulok gambor orang kampung... Pak Ali nama dia weh... dia menjaring ikan... banyok jugok kawan tengok dia dapat ikan... puyu pun ader weh...



Gambor Pak Ali nih demeh KLIK AJER KAT SINI WEH....

Ni pulok gambor bebudok kampung kat bendang...



____________________________________________________________________________
Sudi-sudilah ke :
LANDSCAPE | PEOPLE | FLORA & FAUNA | TRAINING ALBUM


Thursday, 30-Nov-2006 13:27 Email | Share | | Bookmark
Monsoon Cup 2006

Alhamdulillah semalam kawan berkesempatan ke Kuala Terengganu utk menyaksikan acara sukan perahu layar antarabangsa anjuran Kerajaan Negeri Terengganu...

Monsoon Cup 2006....



Untuk nengok lebih banyok gambor sila KLIK SINI

Kalau ader kelapangan boleh laa nengok gambor nelayan pantai KAT SINI atau bolih KAT SINI JUGA...

____________________________________________________________________________
Sudi-sudilah ke :
LANDSCAPE | PEOPLE | FLORA & FAUNA | TRAINING ALBUM


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net